Waar ben je naar op zoek?

Over IMC

Permanento Industrial & Medical components. is specialist op het gebied van productie en verkoop van klant specifieke, zelfklevende componenten, kunststof, foams en films.

In de huidige markt is de vraag naar fabrikanten die oplossingen kunnen bieden die tijd besparen en gebruiksvriendelijk zijn, groter dan ooit. Permanento Industrial & Medical components kan deze oplossingen bieden in combinatie met hoogwaardige en excellente service. Onze producten zijn zeer geschikt en worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen en industrieën, variërend van de auto-industrie, elektronica, grafische industrie, bouw, medische tot de oogheelkundige industrie.

Permanento Industrial & Medical components is gespecialiseerd in het converten van onder andere: hoogwaardig synthetisch materiaal, tapes, technische films, schuim en een combinatie van deze materialen. Onderzoek en ontwikkeling van Industrial Components biedt naast product specifieke inkoop, ontwerp volgens klantspecificatie, een plotter voor prototyping, een totaaloplossing op maat voor de klant, het produceren in een cleanroom omgeving en toepassingstechnologie en apparatuur.

Permanento Industrial & Medical components helpt met het tot stand komen van het perfecte product door middel van advies in samenwerking met de klant.
Voorbeelden hiervan zijn: onderdelen voor gebruik in achteruitrijcamera’s, vormen voor gebruik in de kledingindustrie, producten voor de automatisering van handdoekautomaten, componenten voor medische apparatuur zoals bijvoorbeeld een MRI-scanner en speciale producten voor lithografische systemen.

Klik hier voor een korte impressie.

Ik heb een vraag

U kunt ons bellen of ons contactformulier invullen